Mobile Menu

  • Home
  • Coachtrajecten
  • Waarom en hoe
  • Recensies
  • Mir’s geluid
  • Over Buro Mirjam
  • Gratis workshop
  • Contact
  • E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Menu
  • Skip to right header navigation
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Before Header

mirjam@buromirjam.nl    06 - 4625 1234
  • E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn

Buro Mirjam

Voor meer richting in je leven

  • Home
  • Over Buro Mirjam
  • Coachtrajecten
  • Waarom en hoe
  • Mir’s recensies
  • Mir’s schrijfhoek
  • Gratis workshop
  • Contact

Groene dipsaus

Basis
– handje koriander
– handje basilicum
– handje selderij
– mosterd (Amsterdamse)
– 2 augurken
– kappertjes naar smaak
– mosterdzaad
– Olijfolie

Ik koop de kruiden in de bakjes van de AH. Net de juiste maat.

Alles in de keukenmachine mixen. Als de saus te dik is kun je hem verdunnen met water.

Lekker met komkommer, paprika, gestoomde broccoli en of bloemkool, worteltjes en ook op vlees en vis is deze saus verrukkelijk!

Eet smakelijk!

Liefs Mirjam

Related Posts

You may be interested in these posts from the same category.

Mir’s Gezonde Koek

Gember Kip

Vorig bericht: « Gember Kip
Volgend bericht: Mir’s Gezonde Koek »

Footer

Inspiratie & delen

“Met de weg die ik zelf heb afgelegd wil ik nu andere vrouwen helpen diezelfde reis te maken.”

Al mijn contact gegevens

Recent nieuws

AuthentiekZijn wie je bent! Hoe authentiek ben jij ?
Sleur doorbreek de disbalansVerban de sleur & vindt de balans terug!
Mindfullness en flow op je werk!
Duurzame inzetbaarheidDuurzame inzetbaarheid.
energie op kantoorZES tips voor energie op kantoor
ZelfliefdeLief zijn voor jezelf

Site Footer

Social media

Nog meer inspiratie? Volg Buro Mirjam op social media!
  • E-mail
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Home
  • Privacy statement
  • Algemene voorwaarden

Copyright © 2025 · Mai Lifestyle Pro on Genesis Framework · WordPress · Log in

Wij maken gebruik van cookies. Bij het bezoeken van onze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan en accepteert u ons cookiebeleid.OkMeer informatie